Bad Gateway

Please report any bugs you have found in AFF here
User avatar
Snoopy
Administrator
Administrator
Posts: 5674
Joined: Wed Feb 13, 2008 11:34 am
Gender: [Male][/Male]
Favourite Animorph: Jake
Location: Out in the middle of nowhere, USA

Bad Gateway

Post by Snoopy » Tue Sep 07, 2010 10:16 am

So... every time I've posted today, I get an error page like the one below that says "502 Bad Gateway" etc. Anyone else having this problem? Ellimist???
Image

If you experience any problems, please do not hesitate to PM or email me.

Image

User avatar
Snoopy
Administrator
Administrator
Posts: 5674
Joined: Wed Feb 13, 2008 11:34 am
Gender: [Male][/Male]
Favourite Animorph: Jake
Location: Out in the middle of nowhere, USA

Re: Bad Gateway

Post by Snoopy » Tue Sep 07, 2010 10:18 am

Hmm... it doesn't seem to be letting me post the attachment... :\
Image

If you experience any problems, please do not hesitate to PM or email me.

Image

User avatar
Current
Eldritch Abomination
Eldritch Abomination
Posts: 1780
Joined: Sat Jul 25, 2009 10:20 pm
Favourite Animorph: Rachel
Location: Southwestern quartersphere

Re: Bad Gateway

Post by Current » Tue Sep 07, 2010 1:16 pm

I just had the same problem. I thought I had a screencap, but apparently not.
What is not the answer to this question?

User avatar
Ellimist
Administrator
Administrator
Posts: 4949
Joined: Thu Nov 22, 2007 4:48 am
Gender: [Male][/Male]
Favourite Animorph: Jake

Re: Bad Gateway

Post by Ellimist » Tue Sep 07, 2010 5:18 pm

Successfully replicated the error. Low stack size per thread is to blame. Increasing.
Powered by chocolate and Dvorak

User avatar
Ellimist
Administrator
Administrator
Posts: 4949
Joined: Thu Nov 22, 2007 4:48 am
Gender: [Male][/Male]
Favourite Animorph: Jake

Re: Bad Gateway

Post by Ellimist » Tue Sep 07, 2010 5:19 pm

Should be resolved. Please report.
Powered by chocolate and Dvorak

Who is online

Users browsing this forum: CCBot [Bot] and 0 guests